Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: de maig 6, 2018

NOU QUIZZIS : TIPOS DE ORACIONES .CODI 406664

Imatge
Us proposo un nou QUIZZ 406664 (Tema 10: (2) Tipos de oraciones), que és OBLIGATORI fer-lo i teniu temps (10 dies) fins el dia 27 a les 5.30h de la tarda. VAL PER A LA NOTA DEL TEMA 10 que començarem Dilluns  i ja us anticipa els continguts de CASTELLÀ d'aquesta setmana que ve.

NUEVA TAREA DE CASTELLANO Y QUIZZ

Imatge
Buscad en el Symbaloo el icono CAMPO SEMÁNTICO y haced este sencillo ejercicio (un minuto). que os ayudará a entender el tema de  CASTELLANO  de la pròxima semana.  Aquí os dejo un cuadro explicativo de lo que es un CAMPO SEMÁNTICO  y os dejo tambien un QUIZZIS para los que queráis ir practicando.  CODI:   862610 Recordad que el dia 18 tendremos examen de este tema y cuanto más practiquèis los ejercicios más posibilidades tendréis de obtener mejores notas. Un ratito ( 15 o 20 minutos) cada dia es suficiente. DISFRUTAD DE LA FIESTA MAYOR.

A LA PÀGINA DE PLÀSTICA TENIU UNA NOVA ANIMACIÓ

La he fet perquè a partir d'avui tractarem aquest tema tan a plàstica com a medi, ja que encetem el tema MEGABIT en el que tractarem les noves teconologies i aprofitarem per fer algunes animacions (pel·lícules de animació) Què us sembla? Visiteu la pàgina de PLÀSTICA a l'enllaç de sobre i veieu les meves animacions. NOTA: No patiu si tarda una mica en carregar-se els vídeos, tingueu paciència.

NUEVO CUESTIONARIO QUIZZIS DE CASTELLANO

Imatge
US HE PENJAT UN ALTRE QUIZZ PER A COMENÇAR A TREBALLAR ELS DETERMINANTS. CODI: 863487